Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’muzun Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı. – 26 Ekim 2022

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’muzun Akademik Genel Kurul Toplantısı, 26 Ekim 2022 tarihinde Uygulama Mutfağı Dersliğinde yapıldı.

Toplantıya, Yüksekokulumuzun bütün Akademik ve İdari Personeli, Öğrenci Temsilcileri ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arslan ÖRNEK ve Üniversite Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Refet POLAT katıldı.

Toplantı esnasında, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Murat KOMESLİ tarafından Yüksekokulumuz hakkında genel bilgiler verdikten sonra, tamamlanan, devam eden ve planlanan faaliyetlerimiz konusunda bilgilendirme yapıldı.

Müteakiben, Üniversite Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Refet POLAT tarafından “YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP)” konusunda bilgilendirme sunuldu.

Toplantı sonrasında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Nazım SÖZER’in de katıldığı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü şef ve öğrencilerimiz tarafından öğle yemeği ikramı yapıldı.