Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğ.Üyesi Eylem Ezgi Fadıloğlu:
- Ceviz ve aspir yağları ile formüle edilen dana burger köftelerinin özellikleri üzerine farklı pişirme yöntemlerinin etkilerinin incelenmesi, Yaşar Üniversitesi BAP Projesi, Yürütücü, 28/07/2021 – 28.08.2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğ.Üyesi Doç.Dr. Seda Genç:
- Tuzu Azaltılmış Ezogelin Çorbası Üretimi ve Tuz Azaltımının Ürünün Duyusal ve Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi, Yaşar Üniversitesi BAP Projesi (BAP058), Yürütücü, 20/11/2017 (Devam Ediyor)
- Mutfak Tipi Kaotik Karıştırıcı Geliştirilmesi ve Kaotik Karıştırmanın Kek Hamurunun Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi, Yaşar Üniversitesi BAP Projesi (BAP052), Araştırmacı, 12/12/2016- 112/06/2018
- Yerel Mutfağın Yöre Halkı Tarafından Tanınma Durumunun Beslenme Alışkanlıklarındaki Yerinin ve Sağlık Üzerine Etkisinin Araştırılması Urla İlçesi Örneği, Yaşar Üniversitesi BAP Projesi (BAP018), Araştırmacı, 25/02/2016 – 12/09/2017.
- Horizon 2020 Project Science Unites All SCI ALL, Avrupa Birliği, Eğitmen, 01/08/2016 (Devam Ediyor)
- 3 Boyutlu Gıda Maddeleri Hazırlama İstasyonu ve İmalat Makinası, KOSGEB Projesi, Proje İzleyiciliği, 01/2017-11/2018.
- Kemalpaşa’da Gıda Teknolojisi Alanında Yenilikçi Uygulamaların Yaygınlaştırılması, İZKA Projesi, Eğitmen, 01/04/2014 – 01/04/2015 (ULUSAL)
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğ. Üyesi Prof. Dr. Murat KOMESLİ:
- [AR]temis: Artırılmış Gerçeklik Tabanlı Mobil Uygulamalarda İmge Temsil Biçiminin Artemis Tapınağı Örneğinde İncelenmesi, Yaşar Üniversitesi BAP Projesi (BAP105), Araştırmacı, Yürütücü: Doç. Dr. Ahenk Yılmaz, Araştırmacılar: Oğuz Bodur, Araş. Gör. Duhan Ölmez; Bursiyer: Yiğit İnan, Kısmi Zamanlı Proje Asistanları: Sercan Alyüz, Mehmet Işıkhan, Mayıs 2021 – Haziran 2022
- Dijital Medyada Mekânsal Belleğin İnşası: İzmir Kültürpark Örneği, Yaşar Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP): Araştırmacı:MURAT KOMESLİ, Yürütücü:AHENK YILMAZ, Araştırmacı:DUHAN ÖLMEZ, Araştırmacı:BURKAY PASİN, Araştırmacı:EMRE YILDIZ, , 01/04/2022 – 02/12/2022
- Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Yönetim, Tasarım ve Danışmanlık A.Ş. ile May Tohum A.Ş. Danışmanlık Sözleşmesi kapsamında Prof. Dr. Mehmet S. Ünlütürk, Prof. Dr. Murat Komesli olarak “Yapay Zeka Kullanarak Pamuk Veriminin Ölçülmesi” projesinin geliştirilmesi.1 Nisan-30Haziran 2022
- Yaşar Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP): BAP126 Dijital Medyada Mekânsal Belleğin İnşası: İzmir Kültürpark Örneği, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Araştırmacı:MURAT KOMESLİ, Yürütücü:AHENK YILMAZ, Araştırmacı:DUHAN ÖLMEZ, Araştırmacı:BURKAY PASİN, Araştırmacı:EMRE YILDIZ, 01/04/2022 – 02/12/2022
- Yaşar Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) BAP105 [AR]temis: Artırılmış Gerçeklik Tabanlı Mobil Uygulamalarda İmge Temsil Biçiminin Artemis Tapınağı Örneğinde İncelenmesi, 01/05/2021-30/06/2022, Toplam Bütçe: 95.060,20 TL, Yürütücü: Doç. Dr. Ahenk Yılmaz, Araştırmacılar: Prof. Dr. Murat Komesli, Oğuz Bodur, Araş. Gör. Duhan Ölmez; Bursiyer: Yiğit İnan, Kısmi Zamanlı Proje Asistanları: Sercan Alyüz, Mehmet Işıkhan.
Turizm Rehberliği Bölümü Öğ. Üyesi Doç.Dr. Sinan ÜNLÜSOY:
- Tokat İli Erbaa İlçesi Prehistorik Dönemler Madenciliği Yüzey Araştırması, Yaşar Üniversitesi BAP Projesi (BAP074), Yürütücü, 19/07/2019 – 17/01/2021
- Horoztepe Yerleşim Alanının Yoğun Yüzey Araştırması Yöntemiyle Araştırılması, Yaşar Üniversitesi BAP Projesi (BAP111), Yürütücü, 03/09/2021 -03/09/2022
“Turkey, Asia, and the EU in a Changing Global Order, Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar