Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’müzün proje paydaşı olduğu Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi hizmete açıldı.

Yaşar Üniversitesi olarak konuşlandığımız İzmir ilimiz ile ilgili bir Toplumsal Katkı faaliyeti kapsamında, proje paydaşı olarak destek verdiğimiz Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nin 16 Ocak 2023 tarihinde yapılan Açılış Töreni’ne Rektörümüz Prof. Dr. Cemali DİNÇER, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr. Murat KOMESLİ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Seda GENÇ ve Müdür Yardımcımız Dr. Öğ. Üyesi Eylem Ezgi FADILOĞLU katıldılar.

Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak, bu merkezde Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında verilecek olan eğitimlere eğitim içeriği konusunda destek olunacak. Ayrıca, öğrencilerimiz staj yapma imkânı bulabilecekler.

Ayrıntılar için tıklayınız:
https://haber.yasar.edu.tr/gastronomi/karsiyakada-mutfak-kulturune-katki.html