Yaşar Üniversitesi’nin 21’inci Kuruluş Yıldönümü Töreni’nde Yüksekokul Öğretim Üyelerimiz Ödül aldılar.

Bilim, birlik ve başarı ilkeleriyle küresel ölçekte yenilikçi ve sürdürülebilir bir üniversite olmak için çalışan Yaşar Üniversitesi’nin 21’inci kuruluş yıldönümü, düzenlenen törenle kutlandı.

Törende ayrıca ‘Bilim, Birlik, Başarı’ ödülleri kapsamında başarılı idari birimler, temsiliyet başarısı, eğitimde başarı, başarılı araştırmacı ve akademik onur ödülleri verildi. Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Orhan İÇÖZ ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuncay ERCAN, “Eğitim Alanında Başarı”; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Eylem Ezgi FADILOĞLU ise, ” Hizmet Onur” ödülü aldılar.

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ahmet Tuncay Ercan

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Orhan İçöz

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr.Öğr.Üyesi Eylem Ezgi Fadıloğlu

Detaylar için: