2022-2023 Akademik Yılı sonunda Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’muzun Bölümlerinden başarı ile mezun olan öğrencilerimiz, diplomalarını törenle aldılar (17 Temmuz 2023).

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü mezunlarımız diplomalarını, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şaban EREN, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Murat KOMESLİ ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Doç.Dr. Ahmet Tuncay ERCAN’dan aldılar.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunlarımız diplomalarını, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Levent KANDİLLER, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Murat KOMESLİ ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Doç.Dr. Seda GENÇ’ten aldılar.

Turizm Rehberliği Bölümü mezunlarımız diplomalarını, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Levent KANDİLLER, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Murat KOMESLİ ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Orhan İÇÖZ’den aldılar.

Mezunlarımızı kutluyor, bundan sonraki profesyonel yaşantılarında başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.