Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı…

2019 – 2020 Akademik Yılı başlangıcında, 10 Eylül 2019 tarihinde Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı  yapıldı.

Yönetim Bilişim Sistemleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm Rehberliği Bölümlerinin bütün akademik ve idari personelinin katılımıyla, Uygulama Mutfağı dershanesinde gerçekleşen toplantı esnasında, 2018 – 2019 Akademik Yılının değerlendirilmesi, yeni akademik yıl hazırlıklarının son kez gözden geçirilmesi ve eğitim-öğretim ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdür V. Doç.Dr. Murat KOMESLİ, Müdür Yardımcılığı görevi esnasındaki çalışma ve katkılarından dolayı, Dr. Öğr.Üyesi Eylem Ezgi FADILOĞLU’na  teşekkürlerini iletti ve belgesini takdim etti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı sonunda, Mutfak Sorumlusu Şef Emre ŞİMŞEK ve Şef Yrd. Ege ÖZUYSAL’ın özenle hazırladıkları sürpriz menüden oluşan ikram, katılımcılara sunuldu.