Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Akademik Genel Kurulu Toplantısı yapıldı – 04 Haziran 2021

2020 – 2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi bitiminde, 04 Haziran 2021 tarihinde, Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı çevrimiçi olarak yapıldı.

Bütün akademik ve idari personel ile Yüksekokulumuz öğrenci temsilcisinin katıldığı toplantı esnasında, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Murat KOMESLİ, eğitim/öğretim ile ilgili faaliyetler kapsamında hem üniversite çapında, hem de yüksekokul kapsamında karşılaştırmalar yaptı ve şimdiye kadar gerçekleştirilen, devam etmekte olan ve planlanan faaliyetler hakkında genel kurulu bilgilendirdi.

Ayrıca, başarılı akademik personeli ve öğrencilerimize tebriklerini sundu. Bu arada, ailevi sebeplerle kendi isteğiyle aramızdan ayrılacak olan Ar.Gör. Nedim ORTA’ya şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve yeni yaşantısında sağlık ve başarı temenni etti.

Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.