2020-2021 Akademi Yılı Güz Dönemi dersleri, 05 Ekim 2020 tarihinden itibaren, çevrim içi olarak uzaktan eğitim yolu ile gerçekleşecektir.

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademi Yılı Güz Dönemi dersleri, çevrim içi olarak uzaktan eğitim yolu ile gerçekleşecektir.

Dersler, 05 Ekim 2020 gününde başlayacaktır.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü özelinde:

Uygulamalı Mutfak dersleri, kişisel koruyucu ekipman ile gerekli tedbirler alınarak yüz yüze yapılacaktır.

Yaşar Üniversitesi Senatosu’nun 15 Eylül 2020 tarihindeki toplantısında alınan karar gereğince, Uygulama Mutfağı’ndaki uygulama derslerine katılım, öğrencilerin tercihlerine bırakılmıştır. Öğrenciler istedikleri takdirde, yüz yüze derslere katılacaklardır.

Not: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 1’inci Sınıf öğrencilerinin uygulamalı mutfak dersi bulunmamaktadır. 1’inci Sınıf öğrencilerinin tüm dersleri, çevrim içi olarak uzaktan eğitim yolu ile gerçekleştirilecektir.

Konu ile ilgili Rektörlük Duyurusu için tıklayınız: https://www.yasar.edu.tr/file/2018/12/2020-2021-GuzDonemiDuyuru.pdf