Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun Değerli Öğrencileri,

Üniversitemizce, Fakülteler ve Yüksekokullar Arası Basketbol / Voleybol / Satranç / Masa Tenisi Turnuvaları  düzenlenmiştir. Sözü geçen spor branşlarında Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun takımında yer almak istiyorsanız, en geç 23 Ekim 2017, Pazartesi gününe kadar Yüksekokul Sekreteri Serap Demirtaş (Ofis No: T-708)’a başvurmanız gerekmektedir.

Bilgiler:
– Maçlar Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda yapılacaktır.
– Maçlar Türkiye Basketbol Federasyonu lisanslı hakemleri ve Voleybol, Masa Tenisi branşlarında uzman kişiler tarafından yönetilecektir.
– Basketbol, Voleybol branşlarında kadın – erkek oyunculardan oluşan karma takımlarla yarışmaya katılınabilinir. Voleybol branşında sahada en az 2 bayan oyuncu bulundurmak zorunludur.
– Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve oyuncularına madalya verilecektir.
– Turnuva duyuruları, sonuçları, istatistikler ve haberler Yaşar Üniversitesi Spor internet sayfasında ve Müdürlük sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır.
– Halen Hazırlık Sınıfında olan Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri, Yabancı Diller Yüksekokulu’nun ilgili branşta çıkardığı takımda kendilerine yer bulamaz ise, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun spor takımları listelerinde yer alabilirler.